Despre noi !


Cabinetul veterinar Roavet este o unitate medicala de prima clasa care ofera un standard foarte inalt al serviciilor veterinare, cat si al dresajului canin, intr-un mediu prietenos si profesionist.
Cabinetul este condus de o echipa tanara si foarte dinamica. Aceasta a reusit sa se remarce prin seriozitate si profesionalism, inca de la deschiderea cabinetului, avand rezultate de exceptie, in dresajul sportiv, cat si in partea de medicina veterinara.desprenoi1

Cabinetul a fost deschis in 2007, de catre Dr. Raluca Anicescu, iar de atunci mii de caini si pisici, impreuna cu stapanii lor au beneficiat de cele mai atente ingrijiri medicale.
Permanent lucram la imbunatatirea tehnicilor si schemelor de tratament pentru a ne asigura ca animalul dumneavoastra de companie primeste cea mai buna ingrijire disponibila la momentul respectiv.

Pretuim sanatatea, iar medicina profilactica pe care o practicam este menita sa asigure un viitor lipsit de griji atat pentru animalul de companie cat si pentru dumneavoastra